Vánoční recitační soutěž

V předvánočním čase proběhl již 2. ročník Vánoční recitační soutěže rodičů s dětmi. Jsme moc rádi, že se nám z této soutěže stala tradice, kdy společně trávíme dopolední chvíle u vánočního stromečku za vůně cukroví a vánoček.

Letošního ročníku se soutěže zúčastnili někteří žáci tříd II.A, III.A a IV.B se svými rodiči, sourozenci či tetami stejně, jako v loňském roce. Těší nás, že se k nám všichni rádi vrací a že si najdou čas, aby s námi a svými dětmi strávili příjemné dopoledne plné krásných vánočních básní, které přednesli před porotou, jíž tvořila kromě samotných rodičů a tetiček také paní místostarostka Bc. Martina Stankušová, paní ředitelka Mgr. Hana Ostřanská a paní zástupkyně ředitele školy Mgr. Martina Linhartová.

Soutěž probíhala ve dvou kategoriích a výherci byli odměněni krásnými cenami, které zakoupila obec.

V I.kategorii se na 3. místě umístila Anežka Nachtmannová s maminkou, na 2. místě Vanesa Červeňová s maminkou a na 1. místě Denisa Němčíková s rodiči a sestrou.

V II. kategorii se na 3. místě umístila Tina Šupčíková s rodiči, na 2. místě Kristína Kubíncová s tatínkem a na 1. místě Aneta Lutonská s maminkou.